Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Andorra Turisme, el Comú d'Encamp i l'organització de l ́Spartan Race renoven l'acord de col·laboració per dos anys més

Andorra Turisme, el Comú d'Encamp i l'organització de l'Spartan Race han signat un acord de renovació que permetrà assegurar la competició al país durant dos anys més
Andorra Turisme, el Comú d'Encamp i l'organització de l ́Spartan Race renoven l'acord de col·laboració per dos anys més.

D'aquesta manera, es constata el compromís perquè aquesta cursa d'obstacles es continuï celebrant al Principat. En aquest sentit, Andorra Turisme realitzarà una aportació econòmica anual de 90.000 euros i el Comú d'Encamp de 60.000 euros a l'any, com ja ve fent en les darreres edicions.

En les edicions 2016 i 2017 l'aportació d'Andorra Turisme va ser de 50.000 € que s'agregaven a l'aportació del Comú d'Encamp.

L'Spartan Race és una de les competicions més importants de curses d'obstacles que s'organitzen a escala internacional i en aquesta passada edició va aconseguir atraure a més de 4.658 inscrits.

La tercera edició tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny del 2018 a Grau Roig (Encamp) a 2.100 metres d'altitud, unes característiques que el converteixen en un dels escenaris més exigents del calendari.

Per a tots aquells que ja es vulguin començar a preparar de cara a l'edició de l'any que ve, l'organització obrirà inscripcions demà mateix.