Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliat el termini per votar els relats del 9è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror

El departament de Cultura del comú d'Encamp ha decidit ampliar fins el dimarts, 18 de desembre, el període per a les votacions de la norantena d’originals presentats a la novena edició del Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror. A causa d'una incidència detectada al sistema informàtic s'han perdut les votacions emeses fins ara, motiu pel qual s'ha habilitat un nou termini per poder recollir les valoracions dels lectors i lectores. El lliurament dels premis serà el 19 de desembre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca comunal d'Encamp.
Cartell de la convocatòria d'enguany..
Cartell de la convocatòria d'enguany.

Us recordem que el veredicte que determina els guanyadors de cada una dels categories atorga un paper molt important als lectors i lectores als quals es dona l’oportunitat d’emetre la seva puntuació a la qual s’atorga un percentatge del vot final juntament amb el del jurat, que estarà format per tècnics del Comú d’Encamp i personalitats en l’àmbit cultural del país.

La votació popular és un dels elements distintius d’aquest concurs de narrativa que permet compartir l’esforç creatiu dels seus participants amb la ciutadania.

Pel que fa als premis, en categoria infants els tres relats guanyadors obtindran un lot de llibres. Els joves seran premiats amb 350 euros per al primer premi i 250 i 100 euros per al segon i el tercer. Finalment, en la categoria d’adults, hi haurà un primer premi de 600 euros, i un segon i un tercer de 350 i 200 euros.

Podeu llegir tots els originals presentats i votar la vostra història preferida  a través d’aquest enllaç:  http://www.comuencamp.ad/departaments/departament-de-cultura-1/vi-premi-de-narrativa-fantastica-i-de-terror