Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació de l'horari de l'uclic d'Encamp a partir de dilluns 6 de febrer

· El servei de transport a la demanda de la parròquia disposarà d'una major franja operativa per millorar la disponibilitat i oferir un servei més ampli als ciutadans. · El nou horari és: de dilluns a divendres de les 7 h fins a les 21 h i els caps de setmana i festius de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 21 h.
El servei de l'uclic d'Encamp amplia la franja horària a partir de dilluns..
El servei de l'uclic d'Encamp amplia la franja horària a partir de dilluns.

Encamp, 3 de febrer de 2023.- L'uclic d'Encamp disposarà d'un nou horari a partir del proper dilluns 6 de febrer. El servei de transport a la demanda ampliarà la franja horària d'operativitat per millorar la disponibilitat i oferir un servei més ampli als ciutadans.

El nou horari serà: de dilluns a divendres des de les 7 h fins a les 21 h i els caps de setmana i festius de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 21 h.

Les reserves es podran continuar fent de forma telemàtica a través de l'aplicació mòbil (apta per al sistema operatiu Android i iOs) i mitjançant el web del propi servei. També hi ha la possibilitat de reservar hora trucant al +376 775 034. El servei telefònic està disponible de les 9 h a les 19 h.

Per a més informació sobre l'uclic d'Encamp i els seu serveis, cliqueu AQUÍ.