Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Albert Ruiz, Ariadna Blanch, Xavier Ribert i Lluís Andrés Wang guanyen el Premi de narrativa fantàstica i de terror de la parròquia d’Encamp

El Comú d’Encamp ha lliurat, aquest dimarts al vespre, els guardons del VI Premi de narrativa fantàstica i de terror, organitzat per les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa.
Albert Ruiz,  Ariadna Blanch, Xavier Ribert i Lluís Andrés Wang guanyen el Premi de narrativa fantàstica i de terror de la parròquia d’Encamp.

Una vuitantena de persones han assistit aquest dimarts, a la Biblioteca Comunal d’Encamp, a l’entrega de guardons de la sisena edició del Premi de narrativa fantàstica i de terror. Pel que fa a la modalitat escrita en categoria d’adults, el guanyador ha estat Albert Ruiz amb el conte ‘El Sr. Rius’, guardonat amb  400 euros, i el segon, Manel Gibert amb el conte ‘Transició’ i una dotació de 250 euros. Tanmateix, enguany i per primer cop, s’ha dotat aquesta categoria amb un accèssit de 100 euros, entregat a Mònica Bordas pel conte ‘Desig’.

D’altra banda, en la categoria juvenil, d’entre les més de quaranta obres presentades, el guanyador ha estat Xavier Gibert amb el conte ‘No baixis a la -1’, que ha rebut un iPad mini i un lot de llibres. El segon premi ha estat per al conte ‘Veure-hi massa lluny’ de Marta Font, premiada amb un lector de llibres digitals i un lot de llibres.

Pel que fa a la categoria infantil, el guanyador ha estat Lluís Andrés Wang amb el conte ‘Bucle temporal’, i el segon, Paula Monteis amb ‘La clau encantada’. Ambdós han estat premiats amb un lot de llibres.

En la modalitat de vídeo, incorporada en la passada edició, la guanyadora ha estat Ariadna Blanch amb l’audiovisual ‘Terror film’, guardonat amb 350 euros. Tanmateix, s’ha lliurat un accèssit al vídeo ‘Sempre hi ha algú darrera teu’ de Roc Adran i Toni Riba, dotat amb un lot de llibres.

Durant l’acte, que ha comptat amb l’assistència dels cònsols d’Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, i de les conselleres Esther París i Olga Moreno, els guanyadors dels contes han llegit un fragment de les seves obres i s’han pogut visualitzar els dos audiovisuals premiats.