Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions circulació, transport públic i aparcaments en motiu de l'Spartan Race 2022

Aparcament de Sant Miquel fora de servei fins dilluns.
Aparcament de Sant Miquel fora de servei fins dilluns

Afectacions de la mobilitat durant l’esdeveniment

El Comú d’Encamp tancarà la circulació de la zona centre de la vila, concretament l’avinguda de Joan Martí, des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil, per la cursa des del divendres 10 de juny a les 9:15 h del matí  fins al diumenge a les 18 h,  ja que està previst que tota la zona de Sant Miquel aculli vàries proves i l’arribada de totes les curses. Només es permetrà el pas als veïns i vehicles amb abonament a l’aparcament.

Per altra banda, dissabte 11 de juny, des de les 7 h del matí i fins a les 14 h de la tarda estarà tancada la circulació a la carretera CS-210 de Vila, des de la sortida del poble de vila fins a la collada de Beixalís, per la celebració d’una de les proves en aquest tram.

Pel que fa a la mobilitat cal afegir el tancament de tres zones d’aparcament: Sant Miquel a partir de dilluns 6 de juny i fins al dia 13 de juny, les Feixes del Funicamp, des del dissabte 4 de juny  i fins al dilluns 13 de juny, i una part de la zona blava de Les Pardines, els dies 11 i 12 de juny, perquè acullen una part de les proves i del material i muntatge per l’esdeveniment.

Les línies d'autobus de la L2 i la L4 veuran alterat el seu recorregut en el tram de l'avinguda de Joan Martí.

Les parades habilitades seran a la rotonda de Prat de Genil i a la benzinera de la carretera de l'Obaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mapa d’ubicacions de l’Spartan 2022

 

Més informació de l'esdeveniment, preus, particpació com a voluntaris,....AQUÍ