Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a Encamp pel pas de La Vuelta

Amb motiu del pas de La Vuelta 2019 pel Principat d’Andorra, amb arribada als Cortals d’Encamp, s’han adoptat diverses mesures que afectaran la circulació de vehicles, l’estacionament a l’aparcament de les Feixes, i el funcionament del Funicamp i del bus a les Pardines.
Afectacions a Encamp pel pas de La Vuelta.

FUNICAMP

Amb motiu de l’arribada de La Vuelta als Cortals d’Encamp el pròxim diumenge 1 de setembre, i amb la finalitat d’efectuar els preparatius necessaris al Funicamp, com l’augment de cabines, el giny restarà tancat el pròxim divendres 30 d’agost.

A més, diumenge 1 de setembre, el Funicamp oferirà una jornada de portes obertes (gratuïtat del giny) amb l’horari d’obertura ampliat, que serà de 8 a 21 h. Cal tenir en compte diferents aspectes, com que el temps d’espera per accedir al giny en acabar la cursa pot ser llarg, o que en cas de condicions meteorològiques adverses, no es garanteix el funcionament del giny. Tanmateix, recordar que els menors de 3 anys no poden accedir al Funicamp per qüestions de seguretat.

AFECTACIONS CARRETERES I APARCAMENTS

A partir de les 20 hores del divendres 30 d’agost i durant tot el dissabte 31 d’agost, l’accés als Cortals d’Encamp, des de les Pardines, serà restringit a veïns i cortalans.

Pel que fa a diumenge 1 de setembre, a partir de les 14 hores, es tallarà per a tothom l’accés a la carretera dels Cortals, des de la cruïlla de la rotonda del Funicamp, fins a les 18.30-19 h aproximadament.

Tanmateix, recordar que diumenge 1 de setembre la carretera general CG-2, entre Andorra la Vella i Encamp, quedarà tallada al pas de vehicles entre les 14 h i les 16 h.

Pel que fa a les zones d’estacionament, només quedarà tancat l’aparcament de les Feixes d’Encamp, des de les 20 hores de dissabte 31 d’agost fins a les 22 hores de diumenge 1 de setembre.

BUS PARDINES

Com que la carretera de Les Pardines quedarà tallada, el pròxim diumenge 1 de setembre el bus que fa el trajecte Arínsols-Pardines, així com el bus llançadora d’Encamp, es destinaran a fer arribar ciutadans i turistes des de la plaça dels Arínsols al Funicamp de 9 a 14 h i de 16 a 21 h.