Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats per a tota la família a la Festa Major del Pas de la Casa

Del 26 al 29 de juny s’oferiran activitats de tot tipus i per a tots els públics.
Activitats per a tota la família a la Festa Major del Pas de la Casa.

Els actes començaran divendres a les nou del vespre amb el sopar d’homes. A continuació es realitzarà una actuació musical a càrrec de Claude Francis, que donarà pas al grup de versions Old Star, que comptarà, a la mitja part, amb sorpreses per als assistents al sopar d’homes.

El dissabte les activitats començaran ben d’hora a l’estany de les Abelletes amb el concurs de pesca, que donarà pas a una costellada popular. La programació continuarà a la vila del Pas de la Casa amb un espectacle per a tots els públics, un berenar infantil i el tradicional sopar de dones. La vetllada finalitzarà amb dos grups de versions, Username i Fugados d’Alcatraz, i amb sorpreses per a les assistents al sopar de dones.

El diumenge començarà la jornada passat el migdia amb una batucada pels carrers del poble, un espectacle infantil a la plaça de l’església i un berenar.

El dilluns, dia de Sant Pere, patró de la vila, s’iniciaran els actes a les dotze del migdia amb la missa en honor a Sant Pere. A continuació es realitzarà una paella popular, i ja ben entrada la tarda, finalitzarà la festa major amb una festa de l’escuma i un berenar.