Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darreres entrades per veure el Mag Merlí

L’espectacle musical tindrà lloc el dia 9 de novembre a les cinc de la tarda a la sala de festes del Complex d’Encamp.
Darreres entrades per veure el Mag Merlí.

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil "El mag Merlí" de la companyia Veus-Veus, una adaptació musical del gran clàssic amb personatges fantàstics i cançons en directe.

La història ens explica que el Mag Merlí, per tal de protegir Anglaterra, encanta l'espasa màgica Excalibur, clavant-la en una pedra, i només la desclavarà aquell que sigui rei d'Anglaterra. Artur, un jove que vol ser cavaller, desclava l'espasa de la pedra i es converteix, així, en el nou rei. Però per a ser un bon rei, Artur haurà d'apreciar els diferents elements de la natura, els animals... I desfer-se dels perills del seu país, com els gegants i la malvada bruixa Morgana.

"El Mag Merlí" és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 9 de novembre a les cinc de la tarda. Les entrades es poden comprar i reservar en aquest enllaç, a partir del dilluns 14 d'octubre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.