Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la venda les entrades de l'obra teatral 'La tercera onada' que la Jove Companyia Nacional representarà a Encamp

·Les entrades per al segon espectacle del cicle de teatre nacional a Encamp es posen a la venda amb preus especials per a joves. ·L’obra parla de la naturalesa de l’ésser humà i de la facilitat que tenim de repetir erros històrics sense gairebé adonar-nos.
'La tercera onada', segona representació a Encamp del cicle de teatre nacional.
'La tercera onada', segona representació a Encamp del cicle de teatre nacional

Encamp, 6 de setembre de 2021. - El comú d'Encamp posa a la venda a partir d'avui dilluns 6 de setembre les entrades per al segon espectacle de la temporada de teatre nacional 2021 a Encamp. El comú promou aquest cicle teatral amb la voluntat d’ampliar així l'oferta cultural de la parròquia i donar suport a la producció cultural del país.

L’obra d’aquest segon cicle, anomenada ‘La tercera onada’, anirà a càrrec de la Jove Companyia Nacional d’Andorra, una iniciativa que neix amb l’objectiu d’implementar l’oferta cultural del país en el teatre jove.

L’espectacle és un drama que versiona el text teatral ‘La Ola’ i la novel·la ‘The Wave. A partir d’un exercici de classe que s’acaba convertint en un experiment l’obra parla sobre la naturalesa de l’ésser  humà i de les facilitats que tenim de repetir errors històrics gairebé sense adornar-nos.

La tercera onada’ està dirigida per Juanma Casero i Irina Robles i apadrinada per Joan Antoni Rechi. La representació serà el dia 26 de setembre a les 18 h de la tarda a la Sala de Festes del Complex (inicialment estava programada pel mes de maig però es va ajornar). El preu de les entrades serà de 3 euros per a joves de 14 a 21 anys, de 5 euros pels de 22 a 30 anys i de 12 euros a partir de 31 anys i es poden comprar per internet AQUí

El 6 de novembre tindrà lloc el tercer i darrer espectacle de la temporada. L'obra, anomenada 'Garses', anirà a càrrec de la companyia An-danda-ra.