Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera setmana del Nadal Xic d'Encamp i El Pas de la Casa rep molt bona acollida per part dels participants

· Les activitats a Encamp finalitzen avui i el programa continuarà del 2 al 5 de gener al Pas de la Casa amb més propostes per a tota la família i l'arribada dels Reis d'Orient.
La primera setmana del Nadal Xic d'Encamp i El Pas de la Casa rep molt bona acollida per part dels participants.

Encamp, 30 de desembre de 2022.- La primera setmana del Nadal Xic d'Encamp i El Pas de la Casa ha acollit 3.800 visitants. Des de l'obertura de les activitats, el 23 de desembre, fins avui mateix, els assistents han pogut gaudir de propostes musicals, tallers de manualitats i rebosteria, jocs, inflables, simuladors de realitat virtual, rondalles, espectacles de màgia i il·lusionisme i sessions de cinema.

La cònsol major del Comú d'Encamp, Laura Mas, ha destacat que les activitats d'enguany "estan tenint molt bona acollida" i ha detallat que els visitants del Nadal Xic "són tant d'Andorra, de les diferents parròquies, com també de turistes. Sempre fem difusió de les activitats a tots els hotels i espais turístics perquè puguin traslladar-ho als visitants".

La cònsol també ha assegurat que la majoria dels participants "feliciten que hi hagi un espai per als infants i joves durant les vacances escolars de Nadal. I és que tenen des de les 10 h del matí fins a les 14 h i a la tarda de les 16 h fins a les 19 h per gaudir de les diferents activitats".La segona setmana del Nadal Xic continua del 2 al 5 de gener al Pas de la Casa

La primera setmana del Nadal Xic s'ha concentrat a Encamp i finalitza avui amb l'espectacle infantil 'Disco per xics', que es farà a les 18 h a la Sala de Festes del Complex. Les activitats es reprendran del 2 al 5 de gener al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Totes les activitats del programa es poden consultar aquí.

A més, el 5 de gener, a partir de les 16 h, hi haurà l'arribada dels Reis d'Orient a Encamp i al Pas de la Casa. A Encamp, l’escenari de rebuda serà el Complex i hi haurà pintacares fluorescent i tallers de manualitats de les 16 h a les 19 h. La recepció de Ses Majestats serà a partir de les 18 h.

D’altra banda, al Pas de la Casa, a les 16 h també hi haurà pintacares i tallers al Centre Esportiu i a les 18 h es farà la tradicional baixada de torxes i focs artificials a la plataforma Grandvalira. Des d’allà, els Reis d'Orient i les seves carrosses, acompanyats per l’espectacle 'Die Beleuchter', aniran fins a la Sala de Festes, on es farà la recepció de Ses Majestats. En ambdues localitats, Encamp i el Pas de la Casa, hi haurà repartiment de coca i xocolatines a les 17.30 h.