Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp celebra la 25a Festa culinària de l'APAE

La sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà el pròxim 11 de novembre, a partir de les 18 hores, la 25a edició de la festa culinària de l’APAE
Encamp celebra la 25a Festa culinària de l'APAE.

La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de bacallà com a ingredient principal, ja sigui esqueixat, confitat, fregit, gratinat, al forn o bullit. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), on s’atorgaran quatre premis, al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

D’altra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos amb decoració a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents, les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació d’ingredients.

El programa d'activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores els participants podran gaudir d'una actuació de l'Esbart Sant Romà d'Encamp. Tot seguit, a les 20 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i enguany, com a novetat, i per celebrar la 25a edició de la Festa culinària, el sopar serà ofert per Rebost del Padrí.

La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.