Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Mercats d'estiu a la plaça” artesania i comerços locals aquest cap de setmana al centre d’Encamp

Mercats d'estiu a la plaça.
Mercats d'estiu a la plaça

Encamp, 9 de juliol de 2020.- Durant tot el cap de setmana la Plaça Sant Miquel, carrer Major i Plaça del Consell acolliran un mercat dartesania dinspiració medieval. Mercats d'estiu a la Plaçaes presenta com una mesura més de dinamització dels caps de setmana destiu a la parròquia encampadana,

Artesania i comerços locals muntaran parades a laire lliure durant tot el cap de setmana, des del divendres, a les 7 de la tarda i fins a les 10 del vespre, dissabte de les 9h del matí fins a les 10 del vespre i diumenge de les 9 h del matí fins a les 7 de la tarda,

El cap de setmana del 25 de juliol el mercat es tindrà lloc al Pas de la Casa a la plaça de lesglésia durant tot el dissabte, de les 8 h del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge de les 8 h del matí fins a les 6 del vespre.

Aquesta iniciativa que s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de xoc preveu dinamitzar el centre de la parròquia a través dactivitats complementàries a loferta turística i cultural i que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració.

Aquesta setmana en la mateixa línia dimpulsar accions de dinamització han començat les tardes destiu, espectacles infantils per infants que tenen lloc les tardes de dilluns a dijous tant al Prat Gran dEncamp com a la Plaça de lEsglésia, al Pas de la Casa.

Sumant activitats a laire lliure, lEncamp en clau de llum, que enguany per les restriccions horàries pel coronavirus, savancen en horari de vespre i no nocturn, fet que permet també després de lactuació poder sortir a sopar ja que els concerts acaben abans. Shan programat una dotzena dactuacions musicals tant al Pas de la Casa, com a Encamp, incloent escenaris com la Plaça dels Arínsols, Plaça Sant Miquel, la Plaça de lEsglésia al Pas, o lEsglésia de Sant Romà de les Bons.

També aquesta setmana i durant tot el juliol, de dilluns a dijous shan programat activitats dirigides a nivell esportiu a laire lliure, dilluns i dimecres a partir de les 19 h i fins a les 21 h sessions de cycling i música a la Plaça dels Arínsols i els dimarts i dijous a partir de les 19:30 h sessions dacquagym a la Piscina de La Mola.