Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.600 inscripcions d’infants i joves a les activitats d’estiu del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent i Colònies Cortals a Encamp i al Pas de la Casa

· Dilluns 4 de setembre, a les 9:00, s’obriran les inscripcions de les activitats per a infants de 3 a 11 anys durant el curs escolar. La reserva es podrà fer a comuencamp.ad. · Les mensualitats tindran un descompte del 20% per al segon/a germà/ana i del 10% per als usuaris del Club Piolet.
1.600 inscripcions d’infants i joves a les activitats d’estiu del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent i Colònies Cortals a Encamp i al Pas de la Casa.

Encamp, 1 de setembre de 2023.- Les activitats d’estiu d’Encamp i el Pas de la Casa per a infants i joves d’entre 3 i 17 del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent, que durant l’estiu són les activitats del 4x15, i les colònies Cortals han acollit un total de 1.600 inscrits. Els torns es van iniciar el 3 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre per donar pas a les activitats ordinàries durant el curs escolar que obren inscripcions el dilluns 4 de setembre.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha fet una valoració “excel·lent” de les activitats d’aquest estiu quehan tingut molt bona acollida i una gran varietat d’activitats per a totes les edats. Fernàndez s’ha referit a les colònies d’estiu “una vegada més hem esgotat totes les places disponiblesi ha assegurat que l’alberg de la Baronia és un equipament ideal perquè les famílies tenen els fills al costat de casa i alhora gaudeixen d’un gran entorn natural”.

Pel que fa al detall dels inscrits, les activitats de l’Àrea de Jovent d’Encamp i la del Pas de la Casa han acollit 700 infants i 150, respectivament. Els espais del Llaç d'Animació han aplegat 350 infants a Encamp i 250 al Pas de la Casa. I les colònies dels Cortals han comptat amb un total de 150 joves tant d’Encamp com del Pas de la Casa.

Les setmanes d’estiu han inclòs diferents estades i activitats tant a la parròquia com a l’exterior. Per exemple, s’han fet sortides al Parc del Segre de la Seu d’Urgell, a Caldea, a Naturlandia i també a espais naturals i emblemàtics com els Cortals, les Bons, el pont tibetà d’Encamp o l’estany del Cubil (on han fet pesca sense mort), entre d’altres activitats.

A banda, els més grans han gaudit de les colònies a la Baronia als Cortals d’Encamp. Aquestes estades s’han dividit en tres torns i també han acollit excursions i activitats molt diverses, fent, per exemple, vies ferrades, senderisme, tir amb arc o un ascens al refugi de l’Illa, entre d’altres.

Les activitats d’enguany han girat al voltant de la intel·ligència artificial sota el lema ‘Pròxima parada, Encampolis!’. Cada setmana, els monitors han preparat diferents activitats amb l’objectiu d’estimular la imaginació dels infants i joves per introduir-los en processos creatius relacionats amb el món de la intel·ligència artificial, ajudant-los així a desenvolupar la capacitat d’anàlisi i perspectiva respecte aquest entorn.

Fernàndez ha explicat que la temàtica d’enguany sobre la intel·ligència artificial ha permèsaprofundir sobre un tema de molta actualitat, tractat des de la perspectiva dels més petits, per combinar aprenentatge i lleure, una de les premisses bàsiques de les activitats que organitzem”.

 

Obertura inscripcions activitats infants i joves curs escolar

El proper dilluns, 4 de setembre, el comú d’Encamp obrirà les inscripcions de les activitats per a infants i joves de 3 a 11 anys durant el curs escolar. Les inscripcions es podran fer directament a través del web comuencamp.ad.

Pel que fa als espais d’Encamp, tant el Llaç d’Animació (de 3 a 5 anys) com l’Àrea de Jovent (de 6 a 11 anys), oferiran servei de matí de dilluns a divendres a partir de les 7:30 i de tarda els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00 a les 20:30, dimecres de les 15:00 a les 20:30 i divendres de les 16:00 a les 20:30.

D’altra banda, el Llaç d’Animació i l’Àrea de Jovent del Pas de la Casa oferiran servei de matí de dilluns a divendres a partir de les 8:30 i de tarda els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00 a les 20:00, els dimecres de les 12:30 a les 20:00 i els divendres de les 16:00 a les 20:00. En aquests espais també hi haurà servei de cap de setmana els dissabtes i festius de les 8:30 a les 20:00 i els diumenges de les 8:30 a les 19:00.

Els preus per als torns de matí entre setmana seran de 38,40 euros al mes i de tarda de 36,40 euros al mes per tots els serveis. Amb els torns de tarda es cobrarà també el material pedagògic per un import de 42,20 euros el curs escolar. I els serveis de cap de setmana del Pas de la Casa tindran un cost de 45 euros al mes.

 

Descomptes amb el Club Piolet i segon/a germà/ana

En les mensualitats dels torns de matí i de tarda d’entre setmana hi haurà un descompte del 10% per als usuaris del Club Piolet i un 20% per al segon/a germà/ana tant en els espais del Llaç d’Animació com en l’Àrea de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa, sempre hi quant els dos estiguin inscrits en la mateix servei. L’import del material pedagògic no s’inclou en els descomptes.

 

ÀLBUM AMB TOTES LES IMATGES DE LES ACTIVITATS D'ESTIU DELS INFANTS I JOVES D'ENCAMP I DEL PAS DE LA CASA

Serveis relacionats