Dilluns 27 de Maig de 2019
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Tot a punt per posar en marxa el 27è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra al Pas de la Casa

Tot a punt per posar en marxa el 27è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra al Pas de la Casa

Del 3 al 5 de gener, els infants i joves podran gaudir en família d'una àmplia oferta d'oci: tallers, simuladors, inflables, àrees de joc i espectacles, entre d'altres

La 27a edició del Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra que organitza el comú d’Encamp amb el suport d’Andorra Turisme obrirà portes entre el 3 al 5 de gener al Centre Esportiu del Pas de la Casa, amb una oferta de lleure que superarà la trentena de propostes d’una programació d’activitats adreçades a un ampli segment de públic infantil, adolescent i jove.

El volum d’activitat del saló al Pas de la Casa i la seva ubicació

En total el volum d’activitat es materialitza en prop de 30 oportunitats de lleure diferent organitzades en diferents espais.

La pista polivalent del Centre Esportiu acollirà l'oferta lúdica per al públic a partir dels 5 anys i fins als 15 anys. L'espai reunirà un total de 6 inflables, 3 simuladors (pista de 'Ball', Moto GP, Cabina F1) i carpes amb 2 equips de Playstation, 4 tallers creatius i de manualitats, i els jocs tradicionals de fusta per gaudir en família.

Per la seva banda, a la Sala de Reunions del Centre Esportiu es programaran els espectacles: el dia 3, 'Anima't i Balla' i el dia 4, 'Ron & Marianella'.

A la Sala d'Arts Marcials del Centre esportiu es distribuiran les activitats dirigides als més menuts de casa, especialment indicat pels nens i nenes de 0 a 6 anys. Hi haurà elements lúdics, caminadors, tricicles, tobogans, piscina de boles, a més d'un inflable.

El saló també comptarà amb una botiga de llaminadures i el servei de guarda-roba.

Aquesta oferta posa èmfasi en les activitats que tradicionalment han tingut millor acollida per part del públic i s’ha dissenyat amb el propòsit d'establir l’equilibri de la proposta entre les diferents franges d’edats a les quals va adreçat l’esdeveniment.

L'obertura del saló està prevista el dijous 3 a les 16 hores i l'acte d'inauguració a les 18 hores amb presència de les autoritats comunals.

No s'ha pujat cap àlbum o fotografia.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200