Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de Trastos

Desfer-se dels mobles vells no ha de ser un problema ni per als veïns ni per a la nostra vila amb el Servei de recollida domiciliària de mobles i trastos vells; un servei que posa a disposició dels ciutadans les màximes facilitats per descartar l'abandonament de mobles i residus, i les conseqüències negatives que aquesta pràctica té per a la nostra convivència.

A través d'aquest servei setmanal gratuït, el Comú posa a disposició dels particulars un Servei de Recollida de Mobles i Trastos Vells a domicili mitjançant una trucada als Serveis de tràmits comunals.

 

OBJECTES QUE ES PODEN RECOLLIR?

Aquest servei recull tot tipus d'objectes dels que et vulguis desfer com ara sofàs, portes, mobles, cadires, neveres, etc. Però no només està pensat per a objectes grans, sinó també cal utilitzar-lo per desfer-se d'elements més petits: caixes i llistons de fusta, persianes, joguines trencades, etc, si no les pots portar fins a la Deixalleria comunal.

 

COM SOL·LICITAR EL SERVEI?

El Comú d'Encamp reprèn, a partir del proper dilluns 27 d'abril, la recollida de residus voluminosos per a particulars a la via pública, aturada des del passat dia 13 de març com a mesura preventiva pel coronavirus. La represa del servei inclou, però, alguns canvis per assegurar-ne un òptim funcionament i evitar l'acumulació de residus a la via pública. Especialment en un moment on hi ha una priorització d'efectius destinats a la neteja i desinfecció per les sortides a l'exterior.
La recollida d'andròmines a Encamp es farà de dilluns a dijous, i en cada un d'aquests dies uns carrers concrets de la parròquia. La recollida al Pas de la Casa, es farà els dimarts i dijous, i en aquest cas, no hi haurà zonificació.
L'horari per a poder dipositar els voluminosos serà a partir de les 20h del vespre anterior i fins a les 8 h del matí del dia de la recollida.

La programació de dies i carrers a la zona d'Encamp és la següent:

zona d'Encamp trastos

Al Pas de la Casa:

El servei de recollida serà Dimarts i Dijous sense assignació de carrers a cada dia, sinó que serà zona única. L'horari per al dipòsit serà també a partir de les 20h del vespre anterior i fins a les 8 h del matí del dia de la recollida.
Per a poder programar la recollida i evitar l'acumulació d'andròmines a la via pública, es recomana trucar, a Encamp al 873200, i al Pas de la Casa al 855707, com a mínim un dia abans de que es vulguin treure els objectes al carrer. Els residus s'han de dipositar, en la mesura del possible, prop dels punts de recollida amb contenidors i evitant obstaculitzar el pas de vianants a la via pública. Per qualsevol dubte, es pot contactar amb el departament d'Higiene, Medi ambient i Agricultura.
Des del servei es programarà la recollida, i es podrà dipositar els residus a les zones autoritzades, segons els dies i hores previstos.
Des del Comú d'Encamp es vol agrair la col·laboració ciutadana mostrada les darreres setmanes i confia en el bon funcionament d'aquest servei a partir d'ara.