Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deixalleries mòbils

Les deixalleries mòbils és un nou servei de proximitat promogut en el marc del Pla Nacional de Residus que pretén apropar la deixalleriaa través d'uns remolcs que donaran sortida a la recollida selectiva de residus domèstics com ara bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics com mòbils, assecadors, torradores, planxes, entre d'altres, radiografies, piles i bateries, aerosols, tòners i material informàtic o olis vegetals.

La finalitat d'aquestes deixalleries mòbils és facilitar la gestió dels residus dels ciutadans a través d'una millora en la recollida selectiva, complementant així a la xarxa de deixalleries i mini deixalleries.

Les deixalleries mòbils és un remolc que es traslladarà setmanalment a diferents punts de la parròquia. De l'1 al 7 de cada mes estarà situat a l'aparcament comunal dels Espialassos. Del 8 al 14 de cada mes la seva ubicació serà l'aparcament de les Bons. Del 15 al 20 de cada mes el podreu trobar a l'aparcament comunal de la Canadilla. I del 21 a finals de cada mes estarà ubicat a l'aparcament comunal de Terres Primeres de baix.

Al Pas de la Casa trobareu una deixalleria mòbil al carrer Bearn.