Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

E-parq

- Què és la targeta e-parq?

L'e-parq és una targeta per als aparcaments i les zones blaves d'Encamp que té com a finalitat estalviar en temps i en diners. En temps perquè només s'haurà de passar pel caixer per fer la recàrrega de la targeta i en diners perquè amb l’e-parq es comptarà amb un estalvi del 50% de descompte de les tarifes a les zones verdes i blaves i d’una hora de gratuïtat i d'un 50% de descompte als aparcaments horitzontals amb barrera.

- On es pot trobar la targeta e-parq?

Pots aconseguir la teva targeta e-parq a l'oficina de l'aparcament dels Arínsols.

- Quin és el seu preu inicial de la targeta?

La targeta e-parq té un cost de 5 euros. Un cop adquirida, s'haurà de fer una recàrrega de saldo.

- On es fan les recàrregues?

  • Recàrrega per als aparcaments horitzontals amb barreres: als caixers dels aparcaments on pots gaudir dels beneficis de l’e-parq (Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles, Prat del Baró i Espialassos).
  • Recàrrega per als aparcaments amb parquímetres i les zones blaves: al parquímetre.

- Quines són les tarifes segons la zona d'aparcament?

  • Aparcaments horitzontals amb barrera: 1 hora gratuïta i estalvi del 50% de les tarifes dels aparcaments Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex, Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles, Prat del Baró, Funicamp i Espialassos.
  • Zona blava ‘A’ (avinguda de Joan Martí i avinguda de François Miterrand): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona blava ‘B’ (carrers de la Vena, Mirador d’Encamp, Riu Blanc, Sant Miquel, d’Engolasters, René Baulard, 14 de Març, Bellavista, dels Avellaners, dels Ajustants, de la Palanca, Príncep Benlloch, del Solà, del Pedral, les Arribes, Pas de la Casa, la Valireta, Hort de Godí, del Doro, antiga carretera general 2 (Ràdio Andorra), carretera de Vila i carretera dels Cortals): estalvi del 50% de la tarifa.
  • Zona verda ‘C’, aparcaments amb parquímetres (aparcaments de Riberaigües, la Palanqueta, Prat del Pont, del Mitjorn, del Tremat, Prat de les Bons, Feixes del Funicamp, Riu Aixec i Pardines): estalvi del 50% de la tarifa.

 

- La targeta e-parq no funciona en alguns aparcaments?

  • Des del febrer fins al juny del 2022, el Comú d'Encamp està duent a terme una modernització de la maquinària dels aparcaments comunals. Aquests canvis impliquen que en determinats períodes de temps la tartgeta e-parq no està operativa en alguns aparcaments. Consulteu a l'apartat de notícies la previsió de dates. Aquests canvis no afecten al funcionament de les e-parq en zones blaves i verdes.