Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació i dades de contacte

Coneix la Biblioteca Comunal d'Encamp!

PRESENTACIÓ

La Biblioteca Comunal d’Encamp es va crear el 1980, sent la seva primera ubicació a la plaça del Consell, edifici que actualment ocupa el Departament de Turisme. A causa de l’espai limitat del que disposava, la biblioteca es va traslladar prèviament a l’avinguda René Baulard, fins que va trobar la seva ubicació definitiva al Complex Esportiu i Sociocultural.

La biblioteca disposa de 600 metres quadrats dividits en la sala infantil, la sala d’adults i la Sala Àgora, destinada principalment al públic juvenil perquè pugui reunir-se i parlar mentre fa treballs de grup. Aquesta sala està equipada amb dos ordinadors públics i amb connexió gratuïta a Internet.

Actualment la biblioteca compta amb 72 punts de lectura (30 per a infants, 30 per a adults i 12 per a joves). A més de 25.000 documents en diferents llengües: català, castellà, francès, anglès, rus i portuguès.

 

SERVEIS i ACTIVITATS

Préstec: els usuaris es poden endur llibres, revistes i dvd’s de la Biblioteca Comunal d’Encamp o de qualsevol biblioteca andorrana.

La biblioteca disposa de xarxa wifi i ofereix servei de fotocòpies i impressions (de pagament) i facilita l’accés a eBiblio Andorra, el servei de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris socis de les biblioteques a través de diferents dispositius: ordinadors, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons.

A més, cada mes realitzem tot un ventall d'activitats que no us podeu perdre, i que trobareu especificades AQUÍ

 

HORARIS

- de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h i dissabtes de 10 h a 13 h.

- HORARI ESTIU: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 15 h a 17 h. Dissabtes i diumenges tancat.

Recordeu que l'horari de préstec finalitza 15min abans del tancament de la biblioteca

 

A continuació, us presentem un vídeo de les activitats que podeu realitzar a la biblioteca

DADES DE CONTACTE

Bibiloteca Comunal d'Encamp

Passeig de l'Alguer, s/n

AD200 Encamp, Principat d'Andorra

Tel.: (00 376) 73 27 04

biblioteca@encamp.ad