Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Píndoles Tecnològiques, II edició

Tornen les formacions en línia i gratuïtes per a empreses ofertes pel comú d'Encamp en el marc del pla director 'Fem Parròquia'. En aquesta segona edició, trobareu formacions sobre màrqueting digital i intel·ligència artificial. Us hi apunteu? Les formacions no són cursos per obtenir cap titulació. L'objectiu de les sessions és prendre contacte amb eines digitals que poden facilitar el dia a dia en l'àmbit empresarial.

Píndoles Tecnològiques segona edició Encamp

Les formacions són gratuïtes i s’impartiran de forma virtual a través de la plataforma Microsoft Live Teams. En total hi haurà quatre sessions i les inscripcions ja es poden fer omplint AQUEST FORMULARI. Les inscripcions es poden fer com a màxim fins al dia abans de cada sessió.

Per assistir a les formacions en línia només caldrà disposar d’Internet i d’un dispositiu, ja sigui un ordenador, tauleta o el telèfon mòbil. Un cop feta la inscripció, el comú facilitarà als inscrits l’enllaç per assistir a les diferents sessions.

Aquestes formacions no són cursos per obtenir cap titulació. Tenen l’objectiu de posar a disposició dels participants diferents eines que puguin facilitar el seu dia a dia en l’àmbit del màrqueting empresarial.

DESCARREGA'T AQUÍ EL PROGRAMA AMB EL DETALL DE TOTES LES SESSIONS