Dissabte 25 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Una trentena de persones assisteixen a la xerrada sobre ‘coaching i PNL’ al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp

Una trentena de persones assisteixen a la xerrada sobre ‘coaching i PNL’ al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp

Cristina Segura va explicar als assistents en què consisteixen el ‘coaching’ i el PNL

Ahir al vespre, la ‘coach’ Cristina Segura va oferir una xerrada sobre ‘coaching’ i programació neurolingüística al Punt d’informació juvenil (PIJ) d’Encamp, davant d’una trentena de persones.

Segura va explicar en què consisteix el ‘coaching’ emocional, que va definir com “una carícia a l’ànima de l’adolescent que ens serveix per trobar què li falta o què està buscant, quin és el buit que necessita omplir a partir de l’escolta”. Segura, que començarà a desenvolupar un servei de ‘coaching’ al PIJ d’Encamp, va assegurar que el que farà és realitzar ‘un acompanyament a trobar recursos i habilitats a partir de l’autoconeixement, l’autoestima i l’autoconfiança’.

Tanmateix, Segura va introduir als assistents en la tècnica de la programació neurolingüística (PNL) explicant que “és una manera d’arribar al subconscient a través del llenguatge amb les que es tracten bloquejos emocionals i creences limitants”.

La xerrada va finalitzar recordant als assistents que totes aquelles persones interessades a aprofitar el servei de ‘coaching’ poden adreçar-se al PIJ, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. A més, es va confirmar que pròximament es realitzaran d’altres xerrades, tallers i dinàmiques de grup relacionades amb el ‘coaching’ emocional.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200