Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Últims detalls al Terror Xperience abans de la seva posada en marxa

Últims detalls al Terror Xperience abans de la seva posada en marxa

El passatge del Terror Xperience, amb 1.800 metres quadrats de superfície, oferirà recorreguts d'una durada d'entre 18 i 20 minuts.

La consellera de Cultura i Socials, Olga Moreno, ha agraït la confiança de l'empresa per haver escollit Encamp per establir aquest projecte i ha desitjat que molta gent del país i de fora puguin gaudir d'aquest espectacle.

El director de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, ha explicat que aquest passatge del terror provocarà pànic als visitants, i que farà un recorregut per la història del gènere de terror.

Pifarré, a més, ha destacat el paper que poden tenir els hotelers per promocionar aquesta atracció i el valor afegit que pot aportar a l'oferta turística i cultural de la parròquia.

El túnel tindrà 26 impactes i l'opció d'abandonar el recorregut en quatre punts, on hi haurà portes antipànic. A més, s'ha decidit que no hi hagi edat mínima per accedir-hi sempre i quan vagin acompanyats pels seus pares, malgrat que no es recomana l'entrada a menors de 10 anys.

El cost de les entrades serà de 18 euros a taquilla i 15 si es compra de forma anticipada a www.terrorxperience.com/ca. El Comú dóna suport a aquest espectacle itinerant, que després passarà per altres ciutats europees com Madrid, Barcelona o París, amb una aportació de 15.000 euros, a més de cedir els espais del Prat Gran per instal·lar-hi l’espectacle.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200