Dimarts 7 de Desembre de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Últims 30 dies per a bescanviar els vals encampadans per donar suport als comerços i restaurants de la parròquia

Últims 30 dies per a bescanviar els vals encampadans per donar suport als comerços i restaurants de la parròquia

• La iniciativa es va posar en marxa el 26 d’abril i finalitzarà el 12 de desembre i s'han repartit més de mil vals • L'acció s'engloba en el pla de dinamització i reactivació econòmica impulsat des del comú per fer front a les conseqüències de la pandèmia.
Últims 30 dies per a bescanviar els vals encampadans per donar suport als comerços i restaurants de la parròquia

Imatge de la campanya dels vals encampadans

Encamp, 12 de novembre de 2021.- El Comú d’Encamp ha repartit fins a data d'avui, un total de 1.099 vals encampadans.

L’acció dels vals encampadans s’engloba en el pla de dinamització i reactivació econòmica de la parròquia que es va posar en marxa des del comú per fer front a les conseqüències de la crisi sanitària. La iniciativa es va iniciar el 26 d’abril i finalitzarà el 12 de desembre.

Dels 1.099 vals lliurats, fins ara se n’han facturat 650 en els 78 establiments adherits. Recordar que cada val té un valor de 15 euros i que n'hi ha disponible un per cada unitat familiar.

Queda un mes per recollir i bescanviar els vals encampadans

Vals Encampadans Establiments 12 novembre 2021Encara queda un mes per demanar els vals encampadans i poder-ne fer ús per donar suport als comerços de la parròquia. Els interessats poden acudir a les oficines dels serveis de Tràmits o de Turisme del comú, tant a Encamp com al Pas de la Casa. El val ha de ser recollit per la persona que figura com a cap de casa, o bé, per qualsevol altre membre de la unitat familiar amb autorització, per tal de poder fer el control que s'assigni un val per unitat familiar.

Es pot consultar el llistat d’empreses i comerços adscrits AQUI. També es poden identificar pels adhesius a la porta dels establiments.

 

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200