Divendres 1 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Trobada de joves encampadans amb la selecció xilena d'esquí paralímpic durant la seva estada preparatòria dels jocs al país

Trobada de joves encampadans amb la selecció xilena d'esquí paralímpic durant la seva estada preparatòria dels jocs al país

· El Punt d'Informació Juvenil d'Encamp va acollir ahir una trobada entre una quinzena de joves i els esportistes per conèixer la seva experiència vital i esportiva en el mon de l'esquí adaptat

Encamp, 4 de febrer de 2022.- El Punt d'Informació Juvenil, servei del Comú d'Encamp adreçat a joves, va organitzar ahir una trobada-col·loqui entre una quinzena de joves encampadans i els membres de la selecció xilena d'esquí paralímpic, aprofitant la seva estada a la parròquia per preparar els jocs paralímpics de Beijing 2022.

 

El Punt d'Informació Juvenil va convidar a l'entrenador, Kevin Cariñe, i els quatre esportistes, Nicolás Bisquertt,  Samuel Fernández, Claudia Hernández  i Miguel Catalá per explicar en primera persona la seva experiència en el món de l'esport adaptat. Els quatres esportistes que es van mostrar agraïts i molt contents de poder explicar les seves vivències personals i professionals varen connectar amb els més joves a través de les preguntes que varen poder fer després de conèixer les seves històries personals i de veure un recull d'imatges que havien preparat.

 

La coordinadora de l'Àrea d'Infància i Joventut, Cristina Segura, va concloure que "aquest tipus d'activitats permeten als joves afrontar reptes o situacions personals amb més eines i millor informació" i per això "considerem que són experiències molt positives per als joves"

 

Segura va explicar que des del Comú s'organitzen xerrades i col·loquis, on els temes principals responguin a les inquietuds dels joves, i també de les famílies.

 

Els joves encampadans que varen participar a la trobada varen agrair a l'equip la seva predisposició per compartir amb ells les seves experiències,. I vàrem poder traslladar dubtes i inquietuds al voltant de les discapacitats i de l'esport adaptat. Abans d'acabar els varen desitjar molta sort en el proper repte olímpic i els varen agrair que haguessin escollit Encamp per preparar-lo.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200