Dimecres 10 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Treballs del Comú per la millora de la seguretat

Treballs del Comú per la millora de la seguretat

S'han instal·lat diversos relleus al carrer a l’alçada de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança, s'ha treballat en la millora de la il·luminació al carrer Tirader, des del Molí d’En Guillem fins al Mirador d’Encamp. s'ha arranjat la parada del bus situada a l’avinguda de Joan Martí davant el Museu de l’Automòbil i s'ha refet les voreres de l’entorn del Prat Gran en el tram de l’avinguda del Príncep Benlloch.

El Comú d’Encamp ha impulsat, aquestes dues últimes setmanes, diverses obres per millorar la seguretat de la parròquia. Així, els serveis del Comú han instal·lat diversos relleus al carrer a l’alçada de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança per assegurar la prudència dels conductors en aquesta via. D’altra banda, l’acció del Comú també ha treballat en la millora de la il·luminació al carrer Tirader, des del Molí d’En Guillem fins al Mirador d’Encamp. Amb aquesta acció s’assegura la lluminositat de la via millorant, alhora, la seguretat de la zona.

Accions a la via pública

La tasca dels departaments en els últims dies ha permès també arranjar la parada del bus situada a l’avinguda de Joan Martí davant el Museu de l’Automòbil. La infraestructura ha estat pintada i s’hi ha posat una barana per augmentar la seguretat dels vianants que transiten per aquella zona. D’altra banda, el Comú ha refet les voreres de l’entorn del Prat Gran en el tram de l’avinguda del Príncep Benlloch, millorant la viabilitat de la zona.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200