Dijous 23 de Març de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Tornen els clàssics a Encamp

Tornen els clàssics a Encamp

L’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), amb la col·laboració del Comú d’Encamp, organitza una nova trobada de vehicles de col·lecció. A més, l'Associació d'Empreses d'Encamp trasllada el mercat dels dissabtes al Prat Gran.

L’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), amb la col·laboració del Comú d’Encamp, organitza una nova trobada de vehicles de col·lecció. Durant el proper dissabte 16 i el diumenge 17 de maig Encamp acollirà una concentració de cotxes clàssics, en un cap de setmana en què la temàtica de les jornades serà el Far West.

El tret de sortida del cap de setmana serà dissabte a les 9 del matí amb l’arribada dels participants que exposaran els seus cotxes al Prat Gran d’Encamp. A la una del migdia es farà un dinar de germanor, per poder agafar forces per a la gimcana turística de la tarda i la rua per Andorra. També es realitzarà una sortida a Caldea. Durant la nit les activitats continuaran amb un sopar de gala i un ball de disfresses a la sala de festes del Complex d’Encamp.

Durant el diumenge es farà una visita al Museu Nacional de l'Automòbil d'Encamp i al Museu de les Dues Rodes de Canillo. El cap de setmana finalitzarà amb un dinar de germanor al Prat Gran d'Encamp.

Per poder participar en les activitats els preus són de 50 euros per a tot el cap de setmana, per a la gent del país, sense Caldea; i de 65 euros per a tot el cap de setmana, per als forans. També és possible assistir als àpats, per 15 euros als dinars de dissabte i de diumenge i per 25 euros al sopar de gala i el ball de disfresses del dissabte.

A més, amb motiu de la concentració de vehicles antics, l’Associació d’Empreses d’Encamp ha decidit traslladar el tradicional mercat del dissabte i ampliar-ne els horaris. Per tant, aquesta setmana els trobarem de 8 a 20 hores el dissabte i de 8 a 14 hores el diumenge al Prat Gran d’Encamp.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200