Dissabte 25 de Juny de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Torna el concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals

Torna el concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals

Les obres cal portar-les o bé a la Biblioteca Comunal d’Encamp o bé a la del Pas de la Casa. El termini per fer-ho s’exhaureix el 15 d’abril a les 20 hores

Les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa organitzen una nova convocatòria del concurs de punts de llibre. L’activitat està enfocada a tots els residents a la parròquia que tinguin més de cinc anys. El concurs s’estructura en cinc categories: benjamí (de cinc a sis anys), aleví (de set a deu anys), infantil (d’onze a catorze anys), juvenil (de quinze a disset anys) i adults (més de divuit anys). El guanyador de cada categoria podrà guanyar el punt  de llibre imprès i un lot de llibres.

Els participants només hi poden concórrer amb dissenys que hagin confeccionat ells mateixos i de forma inèdita per al certamen, amb unes dimensions de 20 x 5 cm. La temàtica dels originals és lliure, igual que el material amb què s’elabori. El disseny caldrà acompanyar-lo del nom, el cognom, l’edat, el telèfon i la categoria a què es concorre. Si les dades no es poden incorporar al mateix punt de llibre, es pot presentar tot junt dins d’un sobre.

Les obres cal portar-les o bé a la Biblioteca Comunal d’Encamp o bé a la del Pas de la Casa. El termini per fer-ho s’exhaureix el 15 d’abril a les 20 hores. Els lliuraments de premis es faran el 20 d’abril a les 18.30 h en el cas d’Encamp i el dia 21 a la mateixa hora, pel que fa al Pas de la Casa. Tots els dissenys participants al concurs s’exposaran a les biblioteques.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200