Diumenge 3 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Torna el Carnaval d’Encamp amb activitats per a tots els públics

Torna el Carnaval d’Encamp amb activitats per a tots els públics

La sàtira i el bon humor seran els ingredients imprescindibles de cinc dies de disbauxa
Torna el Carnaval d’Encamp amb activitats per a tots els públics

Ball de l'Òssa- Carnaval d'Encamp

Del 10 al 14 de febrer torna el Carnaval d’Encamp, vestint la vila encampadana de disbauxa, música i color. El tret de sortida tindrà lloc dissabte 10 de febrer amb la tradicional penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell entorn les 12 hores i,  tot seguit, l’Esbart Sant Romà realitzarà la ballada per a tots els assistents.

Cap a les tres de la tarda, les activitats es traslladaran davant de Prada de Moles, on s’iniciarà una desfilada de carrosses i comparses pels principals carrers del poble que comptarà amb l’acompanyament d’una batucada. Les inscripcions es realitzaran al mateix lloc a les 14.30 hores.

Els més petits de la parròquia també podran gaudir de l’espectacle infantil Carnaval, a les 17.30 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, que finalitzarà amb una xocolatada per als infants. A la sala del costat, la sala de festes, a partir de les 22.30 hores el grup de versions Swing Latino serà l’encarregat de dinamitzar el ball de nit que clourà amb una discoteca mòbil amb Dj Moncho a partir de l’una de la matinada a la sala de congressos.

Diumenge 11 de febrer les activitats previstes començaran amb la tradicional despertada general pels carrers del poble, cap a les sis del matí per passar a les nou del matí a la matança del porc davant de la plaça dels Arínsols. Quan hagin passat pocs minuts de les quatre de la tarda s’iniciarà el Judici dels contrabandistes que, en acabar, anirà acompanyat d’una botifarrada popular.

El concurs de disfresses infantil tindrà lloc a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp precedit de l’espectacle infantil Visca el Carnestoltes, que començarà a les 17.30 h. L’orquestra Cocktail serà la mestra de cerimònies durant el ball de tarda cap a les set de la tarda a la sala de festes. Les activitats de nit començaran a les 22.30 h amb el concert M80 amb el grup de versions Versión Imposible a la sala de festes del Complex d’Encamp. Tot seguit, cap a les 0.30 h tindrà lloc el concurs de disfresses d’adults. Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans a la recepció de la sala. La vetllada finalitzarà amb una discoteca mòbil a la sala de congressos.

El Ball de l’Óssa, declarat festa d’interès nacional, donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns 12 de febrer. La representació s'iniciarà a les quatre de la tarda i finalitzarà amb el repartiment d’allioli. Així, l’aparcament del Prat de l’Areny serà l’epicentre de la festa fins que a les 17.30 hores passi el relleu a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural, on l’espectacle infantil Explosive distraurà els més petits de la família. La jornada seguirà a les 22.30 hores a la sala de festes del Complex d’Encamp amb el ball de nit a càrrec del grup Tremendos i una discoteca mòbil a càrrec de Dj Paco Pil, Ricardo F. Sisu i Dj Moncho, que tindrà lloc a partir de mitjanit i que comptarà també amb la tradicional confitada.

El dimarts 13 de febrer el Carnaval s’iniciarà a les set de la tarda amb la despenjada del Carnestoltes a la plaça del Consell. A partir de les 22.30 hores tindrà lloc el ball de nit amb el grup In-versions a la sala de festes del Complex Esportiu on, cap a les 00.30 hores, començarà l’Operació del Carnestoltes que donarà pas a la discoteca mòbil a partir de l’1.30 hores.

El darrer dia de Carnaval, dimecres 14 de febrer, se celebrarà la tradicional sardinada popular a la plaça dels Arínsols a les 21 hores, amenitzada per Sandydriverdixie, i es donarà pas a la  lectura de les últimes voluntats i la cremada del Carnestoltes, cap a les 22 hores.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200