Dijous 29 de Octubre de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Tall puntual de la circulació dimarts 6 d’octubre, al matí, a un tram de l’Av. de Joan Martí

Tall puntual de la circulació dimarts 6 d’octubre, al matí, a un tram de l’Av. de Joan Martí

· Les parades d’autobús des de la rotonda del Prat de Genil fins a els Pialassos no estaran operatives des de les 9.30 h fins a les 12.30 h i les línies d’autobús es desviraran pel Mirador · La circulació estarà tallada des de la rotonda de Prat de Genil fins al carrer de les Escoles en la mateixa franja horària.
Tall puntual de la circulació dimarts 6 d’octubre, al matí, a un tram de l’Av. de Joan Martí

Parades de bus sense servei divendres 2 d'octubre

Encamp, dilluns 5 d'octubre.- Dimarts 6 d'octubre, al matí, hi haurà un tall puntual de la circulació a l’Avinguda de Joan Martí, des de la rotonda del Prat de Genil fins al carrer de les Escoles, per uns treballs en la via pública.

Aquests treballs s'haurien d'haver realitzat el divendres passat però per qüestions climatològiques no es van poder dur a terme, i serà demà dimarts 6 d'octubre que es realitzaran.

Per l’Avinguda de François de Mitterrand la circulació es desviarà a la Plaça dels Arínsols. El tram entre la Plaça dels Arínsols i el carrer de les Escoles estarà restringit a veïns, abonats a l’aparcament i vehicles de càrrega i descàrrega. El usuaris i abonats a l'aparcament de la plaça Sant Miquel podran utilitzar-lo.

El tall de circulació es farà en l’interval del matí, després de l’entrada i abans de la sortida del migdia de l’escola, i durant tres hores, per realitzar uns treballs en la via pública.

Les parades d’autobús de Prat de Genil, Plaça del Consell/Sant Miquel, Rosaleda, Comú d’Encamp, els Pastoressos, el Tirader i els Pialassos no estaran operatives des de les 9:30 h fins a les 12.30 h del matí i els autobusos es desviaran pel Mirador.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200