Dimecres 7 de Juny de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Setmana de portes obertes per a les activitats dirigides de la parròquia d’Encamp

Setmana de portes obertes per a les activitats dirigides de la parròquia d’Encamp

Del 19 al 30 de setembre es podran provar les activitats dirigides del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i les del Centre Esportiu del Pas de la Casa.

El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i el Centre Esportiu del Pas de la Casa permetran l’accés gratuït a les activitats dirigides des de dilluns 19 fins al divendres 30 de setembre.

Els usuaris que ho desitgin podran reservar plaça als centres per provar aquestes activitats o bé anar-hi directament per veure si poden participar en la classe. Cada activitat disposa d’unes places limitades.

Pilates, aquatono, cycling i stretching són algunes de les activitats que es podran realitzar a Encamp. A més, enguany s’incorporen les novetats de cardio box i balance. Pel que fa al Pas de la Casa s’oferirà FPA/STEP i es tornarà a fer el cycling. A més, s’introdueixen el ioga per a adults i l’aquatono com a novetats.

Un cop finalitzades les jornades de portes obertes, s’iniciaran les classes d’activitats dirigides a partir del 3 d’octubre. Els preus per als socis seran de 4 euros la classe, o també es pot escollir una de les diferents modalitats d’abonament, sent de 26 euros/mes, 78 euros/trimestre o bé 228 euros/temporada. Pel que fa als no socis, la classe tindrà un preu de 5 euros, i els abonaments seran de 30 euros/mes, 90 euros/trimestre o bé 266 euros/temporada. Tanmateix, pels majors de 65 anys la classe té un preu de 4 euros, i es fan preus reduïts en els abonaments, sent de 20 euros/mes, 66 euros/trimestre o bé 190 euros/temporada.

Als fitxers adjunts a continuació hi trobareu els horaris de les classes.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200