Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu 2019

S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu 2019

La parròquia d’Encamp ofereix, un any més, activitats lúdiques per als més petits de la família gràcies a les Colònies d’Estiu i les activitats 4x15 a Encamp i al Pas de la Casa.

El departament de Joventut i Esports del Comú d'Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats estivals. Pel que fa a les Colònies d'Estiu als Cortals es divideixen en dos períodes de 12 dies, un primer torn de l'1 al 12 de juliol i un segon torn del 15 al 26 de juliol, i estan dirigides a infants i joves d'entre 8 i 17 anys que realitzaran diverses activitats a l'Alberg de la Baronia d'Encamp i els seus entorns. Aquesta activitat compta amb 45 places per torn. La temàtica d'enguany serà el circ, que es desenvoluparà en les activitats lúdiques, esportives i culturals que es realitzaran al llarg dels dies, on els participants faran excursions, gimcanes, tallers de manualitats, activitats aquàtiques, o sortides com una tarda al Cirque du Soleil.

El preu per torn de les colònies és de 237 euros per als infants i els joves de la parròquia d'Encamp, 283 euros per als infants i joves del país i de 479 euros per als infants i joves de fora del país, amb un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

D'altra banda, el 4x15 d'Encamp i del Pas de la Casa ofereix una programació diversificada d'activitats per a infants d'entre 6 i 12 anys. De l'1 de juliol al 6 de setembre els més petits podran gaudir d'una planificació completa amb jocs, tallers, activitats aquàtiques i esportives i sortides. La temàtica central també serà el circ. A més, les dues àrees faran activitats conjuntes, com per exemple, totes les excursions previstes setmanalment, fent d'aquesta manera que els infants de les dues viles puguin gaudir d'estones de germanor.

El preu de les activitats del 4x15 és de 88 euros la setmana de cinc dies. També s'aplicaran als preus un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

Les inscripcions s'han de formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.

Comparteix
arxivat sota: , ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200