Dimecres 7 de Desembre de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

La parròquia d’Encamp ofereix, un any més, activitats lúdiques per als més petits de la família gràcies als programes d’activitats aquàtiques, les Colònies d’Estiu i les activitats 4x15.

El departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats estivals. Pel que fa a les Colònies d’Estiu es divideixen en dos períodes de 12 dies (entre el 6 i el 31 de juliol)  i estan dirigides a infants i joves d’entre 8 i 17 anys que realitzen diverses activitats a l’Alberg de la Baronia d’Encamp. Aquesta activitat compta amb 50 places.

D’altra banda, el 4x15 ofereix una programació diversificada d’activitats per a infants d’entre 6 i 12 anys. Del 6 de juliol al 4 de setembre els més petits gaudeixen amb jocs, espectacles i molt més.

L’objectiu de les activitats del 4x15 i de les Colònies d’Estiu és potenciar la convivència, el respecte i els valors de l'educació en el lleure amb un centre d’interès comú, aprendre de la natura.

Tanmateix, el departament de Joventut i Esports també realitzarà diferents cursets de natació del 13 al 24 de juliol que inclouen classes dirigides als infants per millorar els diferents estils, classes particulars amb horaris a convenir i cursos de nadons que permeten realitzar un primer contacte amb el medi aquàtic. Les inscripcions per a les activitats aquàtiques es poden formalitzar als centres esportius a partir del 15 de juny.

L'oferta esportiva d'estiu es completa amb les Setmanes Joves que ofereixen els 7 comuns amb la col·laboració del Carnet Jove, que incorporen noves disciplines sobre gel i activitats exteriors, com la volta a Andorra.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200