Diumenge 9 de Maig de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / S’obre la convocatòria del concurs de punts de llibre de la parròquia d’Encamp

S’obre la convocatòria del concurs de punts de llibre de la parròquia d’Encamp

El concurs, organitzat per les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa, tindrà com a data límit de lliurament dels dissenys el 8 de maig del 2018 a les 20 hores

El Comú d’Encamp convoca una nova edició del concurs de punts de llibre amb l’objectiu d’oferir una activitat de creació artística entre els residents de la parròquia que tinguin més de 5 anys.

Pel que fa a les categories estaran distribuïdes de la manera següent: benjamí, de 5 a 6 anys; aleví, de 7 a 10 anys; infantil, d’11 a 14 anys; juvenil de 15 a 17 anys i adults a partir dels 18 anys.

Els participants només hi poden concórrer amb dissenys de creació pròpia i inèdita per al certamen, lliurant una sola peça de 20 x 5 centímetres. El disseny caldrà acompanyar-lo del nom, el cognom, l’edat, el telèfon i la categoria a què es concorre. Si les dades no es poden incorporar al mateix punt de llibre, es pot presentar tot junt dins d’un sobre.

Els punts s’hauran de lliurar abans del dia 8 de maig a les 20 hores a qualsevol de les biblioteques comunals de la parròquia d’Encamp. El lliurament de premis es farà el 15 de maig a les sis de la tarda a la biblioteca del Pas de la Casa i el 16 de maig, a la mateixa hora, a la biblioteca d’Encamp.

Els guanyadors de cada categoria tindran el punt de llibre imprès i un lot de llibres. Tots els dissenys presentats estaran exposats a les biblioteques comunals.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200