Divendres 12 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / S’obre el període d’inscripció per al Ginkma’t a 7 bandes que aquest any acull Encamp

S’obre el període d’inscripció per al Ginkma’t a 7 bandes que aquest any acull Encamp

La parròquia acollirà la sortida i l'arribada dels participants d'aquesta festa per fomentar 'la ciutadania activa per part dels joves'.
S’obre el període d’inscripció per al Ginkma’t a 7 bandes que aquest any acull Encamp

Marcos Rodríguez, el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel i Ruth Novell.

Aquest dilluns s’ha obert el període d’inscripció per al Ginkma’t a 7 bandes, activitat organitzada pels departaments de joventut dels set comuns i el Govern d’Andorra. 

A la presentació de l’activitat, el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, ha destacat es tracta d’una activitat participativa que vol incrementar la ciutadania activa per part dels joves. Ruth Novell, dinamitzadora de l’espai de l’Enllaç del Comú d’Andorra la Vella ha explicat que enguany l’edat màxima per participar serà de vint anys, i que aquesta iniciativa vol fomentar la coneixença de les diferents parròquies del Principat per part dels joves. 

L’informador del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, Marcos Rodríguez, ha dit explicat que a partir del dilluns a la tarda ja es podran fer les inscripcions i que es farà promoció a les escoles per fomentar-ne la participació. 

Els joves podran inscriure’s en dos categories: una primera per a les edats compreses entre els 12 i els 15 anys i una altra en la categoria dels 16 als 20. 

El preu de les entrades serà de 6€ o de 3€ amb el Carnet Jove i els premis seran abonaments per activitats de lleure a diversos equipaments del Principat i quatre entrades per a Port Aventura per als guanyadors de la categoria dels 16 als 20 anys. 

Les persones interessades es podran inscriure dirigint-se personalment als punts d’informació juvenil i centres de joves del país, a les pàgines web comunals i al Departament de Joventut del Govern d’Andorra.

 

Podeu consultar-ne les bases aquí.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200