Diumenge 25 de Juliol de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions de les activitats d'estiu del Llaç per a infants de 3 a 5anys a Encamp

S'obren les inscripcions de les activitats d'estiu del Llaç per a infants de 3 a 5anys a Encamp

· Les inscripcions es poden realitzar a comuencamp.ad a partir d'avui
S'obren les inscripcions de les activitats d'estiu del Llaç per a infants de 3 a 5anys a Encamp

Activitats d'estiu del llaç de 3 a 5 anys

Encamp, 21 de juny de 2021.- El Comú d’Encamp obre a partir d'avui les inscripcions per a les activitats d'estiu per a infants de 3 a 5 anys.

El llaç d'animació és un servei ubicat al Complex Esportiu d'Encamp, amb disponibilitat horària de dilluns a divendres de 8 h del matí fins a les 20 h del vespre i adreçat a la franja d'edat d'infants que ja han finalitzat l'escola bressol i encara no poden accedir a les activitats de l'Àrea de Jovent.

Les inscripcions i el pagament es poden realitzar a través del web del Comú d'Encamp AQUÍ. El preu per setmana és de 88,90 euros amb descomptes d'un 10%, si és membre del Club Piolet, i d'un 20% de descompte per al segon germà/na.

Des del Departament de Joventut i Esports, s'assumeix la coordinació d'aquest servei a partir d'ara, i per tant, qualsevol dubte o necessitat d'ampliar informació cal adreçar-se al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp al telèfon 732 700 o bé per correu a pij@encamp.ad

Ajuts per a activitats d’estiu per a famílies amb dificultats econòmiques

El Comú organitza diverses activitats adreçades a infants i joves perquè tinguin una molt bona experiència durant l’estiu i alhora es pugui donar resposta a les necessitats de conciliació laboral a les famílies. Des del Departament de Cultura i Afers Socials estan habilitades les prestacions socials necessàries per aquelles famílies que per a poder inscriure els seus fills necessitin una ajuda per fer front a les quotes d’inscripció.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200