Dimecres 21 de Abril de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Reoberts els parcs infantils de la parròquia

Reoberts els parcs infantils de la parròquia

· Caldrà dur mascareta i mantenir la distància de seguretat. · Els serveis comunals reforçaran la neteja diària d'aquestes instal·lacions.
Reoberts els parcs infantils de la parròquia

Els agents de circulació retirant les tanques de protecció del parc de Sant Miquel

Encamp, 11 de febrer de 2021.- El Comú d'Encamp ha reobert els parcs infantils de la parròquia després que ahir a la tarda el Govern anunciés les noves mesures que incloien la reobertura de les instal·lacions infantils perquè puguin ser ja utilitzades pels més petits de casa després dels darrers mesos de tancament.

El comú d'Encamp ha proecedit durant aquesta setmana a la neteja dels parcs infantils de la parròquia i avui ha desprecintat esprecintar i enllestit aquestes instal·lacions, col·locant també dispensadors de gel hydroalcoholic.

Els ageents de circulació i operaris comunals estan duent a terme els treballs perquè les famílies puguin fer ús d'aquest espais. Cal recordar que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va anunciar aquest dimecres que els parcs infantils exteriors podrien reobrir però que cal evitar que s’hi produeixin aglomeracions i que és necessari que es faci ús de la mascareta.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200