Dijous 2 de Febrer de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Oberta la convocatòria del XIII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

Oberta la convocatòria del XIII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

· El termini d'admissió dels treballs finalitza el 19 de novembre · Es preveuen quatre categories: infantil, cadet, juvenil i adults, i els premis són lots de llibres i fins a 600 euros per la categoria d'adults
Oberta la convocatòria del XIII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

XIII Premi de Narrativa fantàstica i de terror

Encamp, 19 de juliol de 2022.- La convocatòria del XIII Premi de narrativa fantàstica i de terror ja és oberta i hi podran participar els residents al Principat d’Andorra i a les comarques de la Cerdanya i l’Alt Urgell. Les persones interessades a participar en el certamen tenen fins al 19 de novembre per presentar les seves obres.

L’edició 2021 del premi, va comptar amb un rècord de participació, des que es va iniciar el certament, acollint un total de 105 relats (66 en la categoria de joves, 31 en la d’adults i 8 en la d’infants). El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha desitjat que “esperem que enguany assolim xifres de participació tan bones com les de l’any passat” i, per tant, “animem a tothom a participar-hi”, ja que com ha explicat el conseller és un certamen pensat per a tota mena de públic.

Pel que fa a les bases del concurs, l’extensió dels treballs escrits, que han de ser narracions inèdites i correctament escrites en català, ha d’estar compresa entre 2 i 5 pàgines per les categories infantils i cadets i entre 3 i 6 pàgines per les categories de joves i adults, per una sola cara, a doble espai, amb mida 11 i tipus de lletra ‘Times New Roman’. S’admetran un màxim de tres relats per persona. Hi haurà quatre categories, infants - de 6 a 11 anys -, cadets - de 12 a 14 anys -, joves – de 15 a 17 anys - i adults - a partir de 18 anys.

Les narracions s’han de presentar en un sobre tancat amb el títol del treball, que a la vegada contindrà un sobre més petit amb les dades personals de l’autor (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic). Els treballs s’hauran d’entregar a la Biblioteca Comunal d’Encamp, al passeig de l’Alguer s/n, o bé, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, a l’avinguda del Consell General, s/n. També es poden presentar per correu electrònic a biblioteca@encamp.ad, adjuntant dos arxius en PDF, un amb el relat i l'altre amb les dades personals del participant. No s’admetran arxius que no es presentin en format PDF.

Un cop rebuts els relats, es penjaran al web del Comú d’Encamp per fer-ne difusió. El jurat estarà format per personal de les biblioteques comunals i escriptors del país, concretament Iñaki Rubio, Núria Gras i Elisabet Zorita. El jurat podrà declarar desert algun dels premis si, al seu criteri, no s’assoleix la qualitat convenient.

Pel que fa als premis, en les categories infants i cadets els tres relats guanyadors obtindran un lot de llibres. Els joves seran premiats amb 350 euros per al primer premi i 250 i 100 euros per al segon i el tercer. Finalment, en la categoria d’adults, hi haurà un primer premi de 600 euros, i un segon i un tercer de 350 i 200 euros.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200