Divendres 12 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Per Sant Jordi, Encamp proposa la Marató de Lectura

Per Sant Jordi, Encamp proposa la Marató de Lectura

El dilluns 24 d’abril, de les 10 a les 20.30 a la Biblioteca d’Encamp, tindrà lloc la Marató de Lectura

La Biblioteca Comunal d’Encamp proposa per celebrar la Diada de Sant Jordi una idea innovadora i original, la Marató de Lectura, que consistirà en anar llegint fragments en veu alta del llibre ‘Alícia en terra de meravelles’ de l’escriptor Lewis Carroll i traduïda per Josep Carner amb dibuixos de Lola Anglada. L’acte se celebrarà el dilluns 24 d’abril, de les 10 a les 20.30 hores, i hi podrà participar tothom que estigui interessat.

Per donar la benvinguda a l’acte, a les 10 del matí es llegirà el títol del llibre en diferents idiomes que es parlen a Andorra com el català, castellà, francès, àrab, hindi, filipí, alemany, portuguès, suec, suahili, japonès i rus. Els alumnes de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança d’Encamp seran els encarregats de començar a llegir, de les 10 a les 12 hores, i a la tarda seguiran els infants de l’Escola Francesa d’Encamp i els nens i nenes de l’Àrea de Jovent.

Per commemorar la Diada de Sant Jordi, el dia de la rosa i el llibre, tindrà lloc la Marató de Lectura. L’objectiu és posar a l’abast dels nens i nenes els mitjans per potenciar els hàbits lectors i la capacitat de gaudir de la lectura.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200