Diumenge 3 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Peatonalització d’un tram del carrer major davant de l'església de Sant Miquel

Peatonalització d’un tram del carrer major davant de l'església de Sant Miquel

Des de Cal Notari fins a davant de l’església de Sant Miquel quedarà tancat al transit rodat i l’accés al carrer Major serà pel Tremat
Peatonalització d’un tram del carrer major davant de l'església de Sant Miquel

Tram del carrer Major

El Comú d’Encamp peatonalitzarà a partir del dia 29 de juny el tram del carrer Major que va des de Cal Notari fins al davant de lesglésia de Sant Miquel, quedant prohibit el pas als vehicles de qualsevol tipus. Laccés a laltra part del carrer Major es realitzarà únicament pel Tremat.

Joan Marc Pifarré, Conseller dObres Públiques i Urbanisme ha explicat que amb la peatonalització daquest petit tram del carrer Major el que saconsegueix és crear un nou espai per als vianants que dona continuïtat a les avingudes i a la plaça recentment remodelades i posa en valor un element patrimonial com és lesglésia de Sant Miquel.

El conseller dObres públiques i Urbanisme ha recordat que la remodelació de les avingudes sha realitzat amb la voluntat de crear una zona prioritària per als vianants, i per ai, la velocitat de circulació està limitada a 20 Km/h a tot el tram central de les avingudes i que està prohibit parar o estacionar tant a la plaça de Sant Miquel com a la Plaça del Consell i que shan de respectar les zones de càrrega i descarrega habilitades.

 

Encamp, 22 de juny  de 2020

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200