Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Obertura de portes del Saló de la Infància i de la Joventut al Pas de la Casa

Obertura de portes del Saló de la Infància i de la Joventut al Pas de la Casa

Fins el pròxim 5 de gener el Pas de la Casa acull la XXIII edició del Saló.

Com ja és tradicional després que Encamp acollís el Saló, aquest s’ha desplaçat fins al Pas de la Casa. Des d’aquest dissabte, els nens i nenes d’Andorra i els turistes que visitin el Pas de la Casa durant el final de les festes de Nadal, poden gaudir de la XXIII edició del Saló a més de 2.000 metres d'alçada. L’activitat per als infants està instal·lada al Centre Esportiu del Pas de la Casa fins al 5 de gener, de les 16 fins a les 21 hores.

L’acte d’inauguració ha estat presidit pel cònsol major, Jordi Mas, i altres autoritats de la parròquia. Mas ha recordat que els bons resultats d’Encamp demostren la bona decisió del Comú alhora de reprendre l’organització del Saló. El cònsol també ha destacat la importància que el saló tingui el seu espai i dates reservades al Pas de la Casa, perquè considera que els turistes se n'aprofiten i en gaudeixen, així com els residents a la localitat.

El cònsol major ha aprofitat l'acte inaugural per recordar que un cop s'hagi fet el balanç d'aquesta edició del Saló es decidirà si es continua amb aquest model de gestió. Tot i això Mas ha insistit que és "econòmicament més assequible i amb atractiu superior per al jovent, amb la qual cosa pensem que el model és bo".

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200