Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Oberta la convocatòria per participar en el XIII Concurs d’embelliment floral de la parròquia d’Encamp

Oberta la convocatòria per participar en el XIII Concurs d’embelliment floral de la parròquia d’Encamp

El certamen està obert a tots els comerços i hotels d'Encamp i el Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà resident.

El Comú d’Encamp ha obert aquest dimecres la convocatòria de la tretzena edició del Concurs d’embelliment floral amb la voluntat de motivar tothom perquè engalani les seves façanes a través de les flors.  Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari omplert al servei de tràmits del Comú d'Encamp o a l'oficina del Pas de la Casa abans del 28 de juny del 2019 i ornamentar els balcons o zones enjardinades.

Des de l'organització del concurs demanen que les decoracions florals siguin visibles des de la via pública perquè així el jurat les pugui puntuar en funció de la varietat de flors, la seva composició, la cura dels testos i l'adequació de l'entorn.

En el concurs hi ha quatre categories; xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. D'altra banda,  en la categoria d'apartaments i pisos i de comerços els premis seran de 250 euros, 125 euros i 75 euros.

El jurat d’aquesta edició estarà constituït per la directora d’Higiene, Medi Ambient I Agricultura del Comú d’Encamp, l’encarregat de parcs i jardins comunal, un membre de l’Associació d’Empreses d’Encamp, un membre de l’Associació de la Gent Gran d’Encamp i un tècnic de jardins.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc durant la tardor del 2019 al Comú d’Encamp.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200