Dilluns 18 de Octubre de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Obert el concurs artístic per realitzar un mural de referència internacional a la façana de l'oficina de turisme del Pas de la Casa

Obert el concurs artístic per realitzar un mural de referència internacional a la façana de l'oficina de turisme del Pas de la Casa

• El termini de presentació de les propostes està obert fins a les 10 h del matí del dia 24 d'agost de 2021. • Es valorarà el disseny i proposta creativa, l'oferta econòmica, el temps d'execució, els materials utilitzats i l'experiència de l'artista.
Obert el concurs artístic per realitzar un mural de referència internacional a la façana de l'oficina de turisme del Pas de la Casa

Façana on es realitzarà el mural artístic al Pas de la Casa

Encamp, 21 de juliol de 2021.- El Comú d'Encamp obre avui el termini per al concurs artístic per a la contractació d'un artista, amb una experiència mínima de tres anys, per a la creació d'un mural a la façana esquerra de l'oficina de turisme del Pas de la Casa.

L'objectiu d'aquest concurs, de caràcter internacional, és l'embelliment de la façana d'un edifici comunal molt cèntric i de referència per als visitants que contribueixi a fer un entorn urbà més atractiu i, fins i tot, icònic pel Pas de la Casa.

La temàtica de disseny ha d'anar lligada amb la natura i ha de ser d'art contemporani. Els criteris de puntuació que es tindran en compte són el preu, la proposta creativa, el temps d'execució i l'experiència de l'artista. Es tindrà en compte els materials utilitzats, d'acord amb les condicions climatològiques de la zona.

En paraules del conseller de cultura i Afers Socials, David Cruz "obrim aquest concurs perquè, un cop més, a través de la cultura i les arts plàstiques puguem contribuir a l'embelliment i la dinamització del Pas de la Casa"

El termini de presentació de les ofertes, d'acord amb el plec de clàusules i l'edicte publicat avui al BOPA, finalitza el dia 24 d'agost de 2021 a les 10 h del matí. És necessari retirar el plec de bases per a poder accedir al concurs.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200