Dissabte 30 de Maig de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

A partir de divendres, 9 d'agost, al vespre, quedarà restablerta la circulació al carrer Major i es podrà transitar, en sentit baixada, per l'avinguda de Joan Martí.

Amb motiu de l'evolució de les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, a partir del divendres 9 d'agost al vespre quedarà restablerta la circulació de vehicles pel carrer Major d'Encamp, que tindran sortida per l'avinguda de Joan Martí en sentit baixada.

A partir del 14 d'agost al vespre es restablirà el pas de vehicles pel pont de les escoles, quedant d'aquesta manera oberta la circulació en els dos sentits de la marxa per l'avinguda de Joan Martí, i quedant restablert el passeig de l'Alguer per a pas de vianants.

La setmana vinent s'informarà de noves afectacions que es produiran a partir del 19 d'agost.

Per a qualsevol suggeriment, dubte o necessitat ens podeu contactar per correu a avingudes@encamp.ad o bé trucant al Departament d'Obres Públiques i Urbanisme al 873200.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200