Dimecres 10 de Agost de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

A partir del 23 d'abril el tancament de les avingudes arribarà fins al carrer de les Escoles.

Amb motiu de l'evolució de les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, a partir del dia 23 d'abril es tancarà l'avinguda fins al carrer de les Escoles per iniciar els treballs d'escarificació d'aquest tram. Aquest tall no afectarà la sortida de vehicles del carrer Major en sentit ascendent, però sí que anul·larà el punt de gir que hi ha actualment a la plaça del Consell.

Pel que fa als veïns de l'edifici del Banc de Sabadell, es mantindrà un accés rodat puntual a l'aparcament. A partir del dia que comencin els treballs de micro-pilotatge, en previsió al tall d'aquest accés per un període a determinar, es facilitarà una targeta d'aparcament als veïns afectats perquè puguin estacionar en aparcaments comunals. La circulació de vianants es mantindrà durant tota la durada de les obres.

Tanmateix, aquesta setmana s'han iniciat els treballs de micro-pilotatge a la zona de la Fleca Font així com la instal·lació de 30 mòduls prefabricats que donaran forma als 50 primers metres de la galeria de serveis, una de les novetats presentada amb l'embelliment de les avingudes.

El Comú d'Encamp agraeix la comprensió dels ciutadans i els informa que els comunicarà periòdicament de l’evolució i el seguiment de l’avançament de la remodelació mitjançant la seva pàgina web i les xarxes socials, entre d'altres.

Per a qualsevol suggeriment, dubte o necessitat ens podeu contactar per correu a avingudes@encamp.ad o bé trucant al Departament d'Obres Públiques i Urbanisme al 873200.

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200