Divendres 29 de Maig de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand i del carrer Major d’Encamp

Noves afectacions per les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand i del carrer Major d’Encamp

A partir del 19 d’agost començaran els treballs a l’avinguda de François Mitterrand i a la plaça del Consell.

Amb motiu de l'evolució de les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, a partir del dilluns 19 d'agost quedarà tallat a la circulació el tram de l’avinguda de François Mitterrand que compren des del carrer de les Escoles fins a la cruïlla del carrer dels Arínsols. Aquesta fase de l’obra finalitzarà a principis del mes de desembre. A més, s’habilitarà un punt de gir a la cruïlla del carrer de les Escoles amb René Baulard perquè els vehicles que pugen per l’avinguda de Joan Martí puguin canviar el sentit de la marxa. També seguiran els treballs a les voreres de l’avinguda de Joan Martí i a la plaça de Sant Miquel.

Tanmateix, des del dilluns 19 d’agost, i fins a finals del mes de setembre, començaran els treballs de remodelació de la plaça del Consell fins al carrer de la Girauda (Fase A al plànol). Per aquest motiu, els vehicles no podran sortir a l’avinguda de Joan Martí per la plaça del Consell, i s’habilitarà una sortida pel carreró que hi ha a la part superior de la plaça de Sant Miquel (color blau al plànol).

A partir del 16 de setembre, i fins a finals d’octubre, començaran els treballs de la segona fase del carrer Major (Fase B al plànol), on aquest quedarà tallat pràcticament en la seva totalitat. Els vehicles que accedeixin des del carrer de Sant Miquel podran sortir a l’avinguda de Joan Martí pel costat de l’església de Sant Miquel (color verd al plànol).

A principis d’octubre s'informarà de noves afectacions que afectaran el darrer tram del carrer Major (Fase C del plànol).

Per a qualsevol suggeriment, dubte o necessitat ens podeu contactar per correu a avingudes@encamp.ad o bé trucant al Departament d'Obres Públiques i Urbanisme al 873200.

 

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200