Dimarts 19 de Gener de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Nova convocatòria del concurs de punts de llibre

Nova convocatòria del concurs de punts de llibre

El concurs, organitzat per les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa, tindrà com a data límit de lliurament dels dissenys el 23 d’abril del 2015 a les 20 hores.

El Comú d’Encamp convoca una nova edició del concurs de punts de llibre amb l’objectiu d’oferir un espai de creació artística i fomentar la participació entre els residents de la parròquia. És per aquest motiu que enguany el certamen té com a novetat que la temàtica és de caràcter lliure, per oferir un major ventall d’expressió artística als concursants. A més, els participants tenen la llibertat d’escollir el material del punt de llibre.

Pel que fa a les categories estaran distribuïdes de la manera següent: benjamí, de 5 a 6 anys; aleví, de 7 a 10 anys; infantil, d’11 a 14 anys; juvenil de 15 a 17 anys i adults a partir dels 18 anys.

Cada participant només pot entregar un sol disseny de creació pròpia i original, i les mides han de ser de 20x5 centímetres. Al disseny s’hi hauran d’incloure les dades personals.

Els punts s’hauran de lliurar abans del dia 23 d’abril a les 20 hores a qualsevol de les biblioteques comunals de la parròquia d’Encamp. El lliurament de premis es farà el 5 de maig, a les sis i mitja de la tarda, a la biblioteca del Pas de la Casa i el 6 de maig, a les sis, a la biblioteca d’Encamp.

Els guanyadors de cada categoria tindran el punt de llibre imprès i un lot de llibres. Tots els dissenys presentats estaran exposats a les biblioteques comunals.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200