Dijous 1 de Octubre de 2020
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Nova afectació temporal de trànsit al sector del Pont de les escoles

Nova afectació temporal de trànsit al sector del Pont de les escoles

Els treballs per al condicionament de la nova galeria de serveis que s’està instal·lant en el marc del projecte de remodelació de les avingudes implicarà un nou tram d’afectació al sector del Pont de les escoles, que es tallarà al trànsit rodat a partir el pròxim dilluns, 8 de juliol.
Nova afectació temporal de trànsit al sector del Pont de les escoles

Mapa amb l'abast de la nova afectació al trànsit rodat.

L’afectació s’allargarà fins el 2 d’agost vinent, temps previst per finalitzar els treballs en aquest tram. Durant aquest període s’habilitarà el pas alternatiu per als vehicles pel Passeig de l’Alguer a través de l’accés de la cruïlla amb l’avinguda Príncep Benlloch, a  l’alçada del Xocolatí).

Aquesta actuació no implica cap canvi en relació a les zones d’afectació vigents des de l’inici dels treballs, el febrer passat. La restricció es cenyirà estrictament al període requerit per al desenvolupament de l’actuació en aquest punt i es restablirà de forma immediata un cop aquesta hagi finalitzat.

El comú s’adreçarà a través d’una carta informativa als veïns i veïnes de les zones residencials de l’entorn per tal que estiguin previnguts i puguin adaptar els seus desplaçaments a partir de dilluns. Prèviament, des del comú, el cònsol major, Jordi Torres, i el conseller d’Obres Públiques, Jordi Rich, han informat personalment dels canvis tots els comerços i propietaris de la zona.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200