Diumenge 17 de Gener de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Mesures zones d'aparcament

Mesures zones d'aparcament

ACTUALITZACIÓ: A les mesures ja preses s'hi suma a partir del dia 24 de març, l'ampliació de mitja hora a una hora de gratuïtat del servei, dels aparcaments comunals d'Encamp, tal i com ja tenien els aparcaments de la Plaça Sant Miquel i el de Prat de l'Areny.
Mesures zones d'aparcament

Mesures Aparcament Comú d'Encamp

El Comú d'Encamp ha pres les següents mesures pel que fa a les zones d'aparcament de la parròquia mentre duri la situació d'emergència sanitària:

1. Exempció de pagament de tota la zona blava i verda de tota la parròquia.

2. Es posen en funcionament els dos nous aparcaments: Prat del Baró Nou, al costat de l'antic telecabina i Torrent Estret a la zona d'Hort de Godí, sense barreres i completament oberts.  A la resta d'aparcaments no es poden obrir les barreres perquè tenen abonats i per tant, s'ha de garantir les places per aquests vehicles.

3. Es realitza el canvi a 24 hores dels abonaments de 12hores nocturns. No cal realitzar cap tràmit perquè es farà automàticament.

Així mateix es recorda que tots els aparcaments d'Encamp disposen de mitja hora de gratuïtat, i d'una hora en el cas de l'aparcament de la plaça Sant Miquel i del Prat de l'Areny.

Les actuals mesures eviten que la gent s'hagi de desplaçar per moure els seus vehicles, i alhora garanteixen que en el cas d'acudir a serveis d'alimentació, farmàcia, mèdics,... indispensables que hi hagin disponibles zones d'aparcament.

En funció del desenvolupament de la situació d'emergència i si es prenen noves mesures, s'anirà actualitzant la informació.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei d'Aparcaments del Comú trucant al +376 873 200

 

ACTUALITZACIÓ:

A partir del dia 24 de març, tots els aparcaments comunals d'Encamp ampliaran de mitja hora a una hora la gratuïtat del servei, tal i com ja tenien els aparcaments de la Plaça Sant Miquel i el de Prat de l'Areny.

Comparteix
arxivat sota: ,

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200