Dimarts 7 de Desembre de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Limitacions d'estacionament al carrer del Mirador, dijous i divendres, per finalitzar els treballs de pintura després de la pavimentació

Limitacions d'estacionament al carrer del Mirador, dijous i divendres, per finalitzar els treballs de pintura després de la pavimentació

• La pluja de la setmana passada va impedir efectuar els treballs de pintura que es realitzaran de 9 h a 17 h de la tarda.
Limitacions d'estacionament al carrer del Mirador, dijous i divendres, per finalitzar els treballs de pintura després de la pavimentació

Obres de millora al carrer del Mirador d'Encamp

Encamp, 17 de novembre de 2021.- Demà, 18 de novembre, i divendres, 19 de novembre, de les 9 h a les 17 hores, hi haurà restriccions d’estacionament al carrer del Mirador amb motiu dels treballs de pintura que es realitzaran a la zona. Els vehicles no podran estacionar en les zones senyalitzades.

Els treballs s’havien de realitzar la setmana passada, però a causa de la pluja no va ser possible perquè el ferm estava moll. D’aquesta manera, demà i divendres es durà a terme l’última acció de les obres de millora i reforma del carrer del Mirador, incloses en el pla de reforma i millora de voravies 2021.

Per qualsevol dubte els veïns es poden dirigir al Comú d'Encamp a través de qualsevol dels seus canals de comunicació, inclòs el WhatsApp comunal +376 653 200 en horari de 9 h a 17 h de la tarda o als agents de circulació trucant al 162.

Des del Comú d'Encamp s'agraeix per endavant la col·laboració ciutadana i preguem que es disculpin les possibles molèsties ocasionades durant els treballs de millora del carrer.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200