Dimarts 5 de Juliol de 2022
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Les deixalleries mòbils arriben a Encamp

Les deixalleries mòbils arriben a Encamp

La finalitat de les deixalleries mòbils és facilitar la gestió dels residus dels ciutadans
Les deixalleries mòbils arriben a Encamp

Imatge de la deixalleria mòbil

Les deixalleries mòbils és un nou servei de proximitat promogut en el marc del Pla Nacional de Residus que pretén apropar la deixalleria a través d'uns remolcs que donaran sortida a la recollida selectiva de residus domèstics com ara bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics com mòbils, assecadors, torradores, planxes, entre d'altres, radiografies, piles i bateries, aerosols, tòners i material informàtic o olis vegetals.

La finalitat d'aquestes deixalleries mòbils és facilitar la gestió dels residus dels ciutadans a través d'una millora en la recollida selectiva, complementant així a la xarxa de deixalleries i mini deixalleries.

Les deixalleries mòbils és un remolc que es traslladarà setmanalment a diferents punts de la parròquia. De l'1 al 7 de cada mes estarà situat a l'aparcament comunal dels Espialassos. Del 8 al 14 de cada mes la seva ubicació serà l'aparcament de les Bons. Del 15 al 20 de cada mes el podreu trobar a l'aparcament comunal de la Canadilla. I del 21 a finals de cada mes estarà ubicat a l'aparcament comunal de Terres Primeres de baix.

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200