Dimarts 19 de Gener de 2021
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Notícies / Les biblioteques d’Encamp inicien el curs escolar superant els resultats del 2014

Les biblioteques d’Encamp inicien el curs escolar superant els resultats del 2014

Entre les dues biblioteques encampadanes, s’ha superat en un miler el nombre de préstecs fets en aquestes dates assolint enguany els 4.800 documents.

El nombre de préstecs realitzats per la Biblioteca d’Encamp s'ha incrementat un 26% respecte a l’any anterior i es preveu batre el total assolit. Entre les dues biblioteques encampadanes, s’ha superat en un miler el nombre de préstecs fets en aquestes dates assolint enguany els 4.800 documents.

El cap de la Biblioteca d’Encamp, Alfons Codina, ha indicat que la previsió per a final d’any és tancar amb un nombre de documents deixats molt superior al registrat l’any 2014. Codina ha explicat que l’actualització continuada dels llibres que s’ofereixen, sobretot novetats en novel·la catalana, castellana i francesa, contes i DVD, així com dels còmics i altres temàtiques més especialitzades, com les guies de viatge, han promogut aquest increment.

El mateix responsable de biblioteques ha posat en relleu la tasca del personal en la difusió de les novetats i l'increment del nombre d’expositors ha fet augmentar el nombre de préstecs. A més, hi ha contribuït el canvi en la normativa que ha incrementat de 3 a 8 el nombre de documents prestats per usuari. “Molta gent que agafava 3 pel·lícules per al cap de setmana ara n’agafen més i algun llibre”, ha indicat Codina.

 

 

Comparteix
arxivat sota:

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200